У п'ятницу, 24 марта, збірна України в Загребі на стадіоні Максимір в рамках 5-го туру групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018 поміряється силами з Хорватією. Початок - о 21:45.

Напередодні форвард іспанської Гранади і збірної України Артем Кравець розповів про своє ставлення до конкуренції в збірній і про зміну ігрового номера.

- Селезньов подзвонив і попросив віддати йому 11-ий номер, оскільки він дев'ять років грає під цим номером у збірній. Для мене, в принципі, це не проблема. Я не хочу кожен раз міняти номери, але сподіваюся, що взяв номер, який у мене буде довгий час.

Конкуренція всім тільки на користь. Думаю, головне завдання, щоб збірна України досягла позитивного результату. Те, хто вийде в основному складі, заб'є - не має значення. Думаю, нам по силам досяги позитивного результату, - сказав Кравець в ефірі каналу Футбол 1.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв прогноз і ставки букмекерів на матч Хорватія - Україна.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото Getty Images