Не було б щастя, та нещастя допомогло. Відважна фінка Йоханна Нордблат встановила світовий рекорд, завдяки тяжкій травмі.

Справа в тому, що кілька років тому жінка потрапила у страшну велосипедну аварію. Вона настільки сильно пошкодила ногу, що почався некроз, пише National Geographic.

Йоханна була готова на будь-що, аби лише не втратити кінцівку. І лікарі порадили їй зайнятися дайвінгом. Але не звичайним, а арктичним.

Так жінка й почала пірнати під кригу. Це не лише допомогло врятувати ногу, а й перетворилося на захоплююче хобі.

Згодом фінка стала настільки безстрашною, що навіть побила світовий рекорд – занурилася на глибину 50 метрів під кригою!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього історією Йоханни зацікавилася пресса. А ще британський режисер Аян Деррі наважився пірнути разом із жінкою і зняв про неї короткометражний фільм.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", площа морського льоду в Арктиці досягла річного мінімуму.