Екс-чемпіону світу в п'яти вагових категоріях американцеві Флойду Мейвезеру (50-0, 27 КО) запропонували $1,5 млрд за повернення в бокс, повідомляє Boxingscene.
Промоутер чемпіона WBC у середній вазі Сауля Альвареса (51-1-2, 35 КО) Оскар де ла Хойя заявив, що реванш між мексиканцем і американцем може принести до $1,5 млрд прибутку.
"Хочу ще раз нагадати, що Флойд завершив кар'єру. Але якщо він захоче повернутися, йому потрібно припинити боксувати з бійцями, які виступають на дві вагові категорії нижче. Якщо Мейвезер вирішить відновити кар'єру, його бій-реванш проти Альвареса може стати боєм на 1,5 мільярда доларів", - сказав Де Ла Хойя.
Нагадаємо, бій Альварес - Мейвезер відбувся в 2013 році, який американець виграв одноголосним рішенням суддів.

Флойд Мейвезер і Сауль Альварес
Флойд Мейвезер і Сауль Альварес

Як повідомляв Знай.ua, Флойд Мейвезер заявив, що продовжить брати участь у виставкових боях.

За словами Мейвезера, на сьогоднішній день він отримав пропозицій на 80 мільйонів доларів.
"Знаєте, що дивно. Я думав, що за поєдинок з Тенсіном Насукавою я отримаю 9 мільйонів доларів, але в результаті я заробив 10. Чи буду я ще брати участь у показових боях? Напевно, так. Я маю пропозицій на 80 млн доларів про проведення подібних поєдинків", - передає слова Мейвеера Fight Hub.
Нагадаємо, 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий бій проти 20-річного японського кікбоксера Тенсіна Насукави.

Як писав Знай.ua, Тенсін Насукава програв нокаутом у виставковому поєдинку проти американця Флойда Мейвезера-молодшого.

Нагадаємо, бій Мейвезер – Насукава відбувся в Японії, і завершився перемогою американця в першому раунді.

Бій мав виставковий характер і відбувався за правилами боксу в рамках вагової категорії до 147 фунтів (66,7 кг).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поєдинок проходив без суддів, його результат не буде зараховано до офіційної статистики спортсменів.

Після поразки Насукава заявив, що цей поєдинок став можливістю всього його життя, і не шкодує, що прийняв цей виклик.

За словами Насукави, він не збирається зупинятися, і має намір досягти рівня Мейвезера.

Флойд Мейвезер і Тенсін Насукава
Флойд Мейвезер і Тенсін Насукава

"Коли я вперше отримав пропозицію, я прийняв її в одну мить. Я думав, що це була можливість всього мого життя, і хоча була значна різниця у вагових категоріях, я відчував, що повинен прийняти виклик. Зрештою, я програв, але я не шкодую.

Я розчарований в собі, так як думав, що міг би досягти більшого. Але я зіткнуся з фактами і буду продовжувати приймати будь-які виклики. Я зрозумів, що недостатньо старанно працював, щоб заслужити цю можливість.

Я використаю цю поразка, щоб стати краще. Незважаючи на всі речі, які сталися напередодні бою, я зрозумів, наскільки по-справжньому великий Мейвезер. Я був тим, хто недооцінив його. Я обіцяю досягти його рівня. Мені може знадобитися деякий час, щоб стати людиною, яка візьме всю індустрію на свої плечі, але, будь ласка, продовжуйте підтримувати мене", - розповів Насукава в інтерв'ю WBN.

За цей бій Мейвезер отримав 9 мільйонів доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер відмовився від реваншу з Пакьяо.