Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) 12 квітня проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).
Кролла поділився очікуваннями від майбутнього бою з Ломаченко.
"Чи допоможе мені досвід поєдинку з Лінаресом? І так, і ні. Неможна порівнювати сили двох боксерів, всі ми боксуємо по-різному. Багато залежить від підготовки, але він бачиться елітним бійцем, і це бій за два титули.
Такої можливості більше може і не бути. Якщо подивитися на мою кар'єру, то останні роки я був у великих боях, але я знаю, що бій з Ломаченком більше, ніж минулі бої", - передає слова Кроллы Fight Hub.

Нагадаємо, Кролла заявив, що після бою з Ломаченком готовий завершити кар'єру.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.

Квитки на цей поєдинок вже надійшли у продаж. Найдешевший квиток коштує $51,75 (близько 1400 грн.), а найдорожчий - $310 (близько 8400 грн.)

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко встановив унікальний рекорд.