У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у протистоянні з Манчестер Сіті яскраво проявив себе 18-річний нападник Монако Кіліан Мбаппе, який відзначився в обох матчах з англійцями. Це не залишилось непоміченним грандом французького футболу ПСЖ, який готовий запропонувати Монако фантастичну суму за юного таланта - 85-90 млн євро, повідомляють тамтешні ЗМІ.

Однак Монако не бажає відпускати одного зі своїх лідерів до табору конкурента. У той-таки час повідомляється, що накинув оком на Мбаппе лондонський Арсенал, який має намір влітку поборотися за хлопця.

Кіліан Мбаппе підписав професійний контракт з Монако 2016-го року. В 32 матчах у всіх турнірах в його активі 19 голів і 11 результативних передач.

Зазначимо, що паризький клуб цікавився Мбаппе ще до того, як той підписав професійний контракт з Монако.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв: Іньєста зізнався, що в дитинстві не хотів грати за Барселону.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще