Згідно з прийнятим Верховною Радою України законопроектом, тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням біопалива, становитимуть 90% від тарифів на тепло, вироблене з використанням газу.

За прийняття відповідного законопроекту, який покликаний стимулювати виробництво теплової енергії з альтернативних джерел, на сьогоднішньому засіданні ВР проголосували 238 депутатів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, документ передає органам місцевої влади ліцензування та формування тарифів для виробників тепла з альтернативних джерел.

Нагадаємо, що раніше ініціатива про передачу таких повноважень від НКРЕКУ до місцевих органів влади не знаходила підтримки в Раді.

Як повідомляв сайт Знай.ua, «зелена енергія» замінить російський газ. Зекономити мільйони гривень та відмовитися від російського газу Україна може протягом 2-3 років завдяки біопаливу та сучасним екологічним рішенням.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще