Група грецьких археологів офіційно закінчила реставрацію Гробу Господнього - святу святих Єрусалима.

Як повідомляє видання Associated Press, урочисте відкриття каплиці в присутності всіх християнських конфесій відбудеться завтра, 22 березня.

Тепер, після довгої копіткої праці, з кам'яного фасаду святині зникла чорна кіптява, що залишилася від свічок паломників, більше немає металевої клітки, яку в 1947 році звели навколо храму для того, аби зміцнити стіни.

[[{"fid":"176282","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"343","width":"610","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вченим вдалося відтворити образ чоловіка, якого жорстоко вбили 1400 років тому.
А ось в Китаї археологи вирішили реставрувати стародавні статуї, але це виявилося їм не під силу: знаряддя, які були в руках древніх посланців історії, просто не змогли ідентифікувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще