Десять футболістів "Манчестер Юнайтед" можуть пропустити матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти французького "ПСЖ", повідомляє Goal.com.
За інформацією видання, Хуан Мата, Антоні Марсьяль, Антоніо Валенсія, Неманья Матіч, Андер Еррера, Алексіс Санчес, Джессі Лінгард і Маттео Дарміан травмовані, а Філ Джонс відновлюється після хвороби.
Лідер команди Поль Погба - дискваліфікований. Участь у матчі Маркуса Рашфорда - під питанням.
Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Уле Гуннар Сульшер включив до заявки дебютантів.
"Кожен молодий гравець нашого клубу мріє зробити те, що вийшло у Рашфорда. У когось з них буде відмінний шанс. Нам потрібно забити перший гол і оживити інтригу. Коли в тебе ніхто не вірить, треба показувати, що в тебе є характер. Всі знають, що ми на це здатні, ми вже робили подібне", - розповів Сульшер.
Матч ПСЖ - МЮ відбудеться 6 березня. Початок - 22:00 за київським часом.

Матч Ліги чемпіонів ПСЖ - МЮ відбудеться 6 березня
Матч Ліги чемпіонів ПСЖ - МЮ відбудеться 6 березня

Челсі - суперник Динамо по Лізі Європи

За підсумками жеребкування в 1/8 фіналу Ліги Європи київське Динамо зіграє з лондонським Челсі. Перший матч відбудеться 7 березня в Лондоні, повторна зустріч пройде 14 березня в Києві.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

За інформацією офіційного сайту "Динамо", квитки на матч киян проти "Челсі" вже розпродані, проте якась частина з цих квитків знаходиться у перекупників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.