Маріупольська кондитерська фабрика "Рошен" припиняє свою роботу, а майно підприємства виставлять на продаж.

Про це заявила прес-служба корпорації на офіційному сайті компанії.

"20 квітня 2015 року на загальних зборах акціонерів одноголосно прийнято добровільне рішення акціонерів про припинення ПАТ "Маріупольська кондитерська фабрика "РОШЕН" шляхом ліквідації. Рішенням акціонерів призначена Ліквідаційна комісія, робочий орган, уповноважений здійснювати ліквідацію господарюючого суб'єкта. Ліквідація ПАТ "Маріупольська кондитерська фабрика "РОШЕН" проводиться за передбаченим законодавством України алгоритмом", - йдеться у повідомленні.

Підприємство закрилося ще у лютому 2014 року. Вартість комплексу кондитерської фабрики оцінюється у 40 мільйонів гривень. Земельна ділянка обійдеться покупцеві у 25 мільйонів.

Нагадаємо, до складу корпорації Roshen входять також Київська, Кременчуцька та дві Вінницькі фабрики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, у компанії є заводи й за кордоном - Липецька кондитерська фабрика Ліконф у Росії, Клайпедська кондитерська фабрика UAB Roshen у Литві і фабрика Bonbonetti Choco в Угорщині.

Наступною сумна доля маріупольського підприємства спіткає Липецький завод. Рішення про зупинку виробництва в Росії вже ухвалили, а повну консервацію запланували на квітень 2017 року.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", юрист Roshen зайняв місце Савченко в Раді.