У мережі з'явилося відео боїв за Дамаск між урядовою армією президента Башара Асада і повстанцями.

Відео публікує Ruptly.

Вказується, що бойовики почали наступ вранці 21 березня. Спочатку вони атакували міський квартал Джобар, на північно-східній околиці міста. Повідомляється також, що до повстанців приєдналися члени з радикального угруповання «Джабхат Фатх аш-Шам», яка раніше була пов'язана з "Аль-Каїдою".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що сирійські повстанці напали на блокпости урядових військ на околицях сирійської столиці Дамаска ще 19 березня. Вказується, що перед нападом в місті в районі Джобар вибухнули два автомобілі, начинені вибухівкою. Даними автомобілями керували смертники. Після повстанці запустили ракети.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Є інформація, що до нападу повстанці готувалися досить довго. У Джобарі вони вирили секретні тунелі. Варто зазначити, що протистояння за цю частину міста тривають вже більше двох років.