Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп переконаний, що стати наймогутнішою країною світу їм допоможуть не тільки гроші та світовий авторитет, а й солідний арсенал серйозної зброї. Тож у Білому домі виступили проти договору про повну заборону ядерних озброєнь, прийнятого Бараком Обамою в 2012 році.

Як передає Independent, у Трампа вважають, що нині світові загрози суттєво змінилися, й Америка має перед собою нові цілі.

За словами старшого директора з питань нерозповсюдження та зброї масового ураження Ради національної безпеки при Білому домі Крістофера Форда, фахівці перевірять, наскільки реалістичною та виправданою є політика миру без ядерної зброї. Адміністрація Трампа і надалі виступатиме в опозиції щодо небезпечному й помилковому "пацифістського" договору Обами.

Про це він повідомив на міжнародній конференції з питань ядерної політики в фонді Карнегі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Північна Корея, що стає небезпечним гравцем щодо ядерного арсеналу, показала, як вона "знищила" авіаносець США.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще