На публікацію народним депутатом Сергієм Лещенком доказів відмивання грошей колишнім президентом України Віктором Януковичем та американським політтехнологом Полом Манафортом через Киргизстан відреагували по той бік океану.

Представник Манафорта Джейсон Мелоні категорично заперечив отримання колишнім керівником передвиборного штабу Дональда Трампа у 2009 році 750 тисяч доларів від Януковича, передає Associated Press.

Він підкреслив, що всі ці звинувачення безпідставні і мають бути зняті.

Нагадаємо, у документі, оприлюдненому Лещенком, повідомлялося, що гроші Янукович Манафорту перерахував через офшорну компанію, зареєстровану в Белізі, яка відкрила рахунок у Бішкеку.

У минулому році нардеп опублікував копії документів «чорної бухгалтерії» Партії регіонів щодо передачі коштів екс-раднику Віктора Януковича Полу Манафорту, з яких виходило, що з 2007 по 2009 роки Манафорт отримав більше 12 мільйонів доларів від Партії регіонів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Прізвище Манафорта фігурує ще в одному голосному скандалі. Його підозрюють в участі в корупційних схемах та дружбі з Росією.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Росії сподіваються, що суд Лондона скаже своє остаточне слово стосовно "боргу Януковича".