Скандал, що розгорівся у Франції навколо дітей міністра внутрішніх справ Брюно Ле Ру, змусив подати чиновника у відставку. Виявилося, що дві доньки високопосадовця працювали помічниками депутата, а працевлаштовані вони були ще неповнолітніми, коли їх батько працював у парламенті.

За інформацією видання l'express, Ле Ру наголосив, що він працював абсолютно чесно, але оскільки усвідомлює відповідальність, пов'язану із зберіганням дієздатності уряду, вирішив скласти обов’язки очільника МВС.

При цьому політик підкреслив, що його дочки були працевлаштовані згідно із законами і правилами.

Французька преса раніше поширила інформацію про те, що дві міс Ле Ру влітку працювали помічницями депутата і за час короткотривалого контракту заробили 55 тисяч євро. Згодом перевіряти законність їх працевлаштування взялася прокуратура.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон, якому закидали дорогі костюми, почав суттєво втрачати свої рейтинги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще