Міністерство з питань тимчасово окупованих територій представило "План заходів, спрямованих на реалізацію принципів державної політики щодо тимчасово окупованій території Криму і Севастополя".

Як повідомляє "Укрінформ", презентація відбулася під час круглого столу з експертами.

Зазначено, що план передбачає 17 завдань. В рамках цих завдань планується удосконалення КПП на адмінграніце з Кримом, захисту українських політв'язнів і жертв репресій на півострові. Крім того, створення адміністративних центрів в Херсонській області та забезпечення права на вільну освіту.

"Влада буде працювати, щоб зберегти зв'язку з громадянами. Головна мета плану - забезпечення дотримання прав і свобод громадян України", - сказав заступник міністра Юсуф Куркчі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росія знову почала проявляти підозрілу військову активність в включеному Криму. Вперше в історії збройних сил РФ відразу три з'єднання одночасно підняті по тривозі і частково перекинуті на півострів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще