Шоста сіяна на турнірі серії WTA Premier Mandatory в американському Індіан-Веллсі Еліна Світоліна перемогла у другому колі американку Софію Кенін з рахунком 2:1 (3:6, 7:6(5), 6:4).

Матч тривав 2 години 24 хвилини. За цей час 24-річна українка зробила 6 ейсів, допустила 5 подвійних помилок і реалізувала 3 брейк-пойнти. 20-річна американка 1 раз подала навиліт, допустила 4 "подвійних" та виграла 3 гейми на прийомі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Таким чином, українка зіграє у третьому колі Індіан-Веллса і повторить своє минулорічне досягнення. Наступною опоненткою Еліни буде представниця Австралії Дар'я Гаврилова.

Сенсація від Козлової

Українська тенісистка Катерина Козлова (№114 WTA) вдало зіграла в матчі другого кола турніру BNP Paribas Open в американському Індіан-Уеллсі. 25-річна українка перемогла представницю Білорусі Олександру Саснович (№34 WTA) з рахунком 2:1 (6:4, 2:6, 6:0).

У цьому матчі на корті були справжні гойдалки. 31-а сіяна на турнірі Саснович у першому сеті вела 4:0, але потім програла уродженці Миколаєва 6 геймів поспіль. У другій партії після 2:2 вже Козлова поступилася у чотирьох геймах поспіль. А у вирішальному сеті Катя виправилася і видала серію з шести переможних геймів.

У наступному колі Козловій належить зустрітися з однією з фавориток, другою сіяною на турнірі, Сімоною Халеп з Румунії.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.