Президент UFC Дана Уайт підкреслив, що непереможний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (49-0, 26 КО) відчуває явні труднощі в проведенні боїв з лівшами. Його слова передає Boxing Scene.

"Коли ти ставиш двох людей поруч, і вони починають один одного бити – все можливо. Флойду Мейвезеру в цьому році виповниться 41 рік. Якщо в його броні є пролом, то це лівші. Конор Макгрегор лівша. Йому 28 років, і він б'є як вантажівка. у нього є 12 раундів, щоб провести такий удар. Коли він б'є людей – вони відлітають. І якщо він вдарить Флойда, він його потрясе. А коли він потрясає людей, то відправляє їх в нокаут", – сказав Уайт.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер визнав перевагу Макгрегора.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото – Getty Images