Капітан київського Динамо Андрій Ярмоленко поділився емоціями після мінімальної перемоги над донецьким Шахтарем в центральному матчі 2-го туру української Прем’єр-ліги:

"Поразка в Суперкубку була пристойним ударом по самооцінці. Програвати ніхто не любить. Хотіли сьогодні перемогти, і було видно, що ми хотіли більше. Заслужено перемогли, я вважаю.

Сьогодні багато оборонялися. Все відпрацьовували в обороні і в атаці. В таких іграх тактичні схеми відходять на другий план, більше граєш за рахунок самовіддачі.

Ми перемогли за рахунок самовіддачі і реалізації моментів. Гол Мбокані – це не награна комбінація, це просто клас нападника. У першому таймі у нього нічого не було, а в другому таймі він реалізував свій шанс, і ось ми веземо три очки.

Коваль? Які претензії, якщо він відстояв на нуль і виручив? Супер, молодець. А Гонсалесу я говорив, щоб він поїв м'яса, а то раніше не вистачало сил на удар. Мабуть, він зробив поправку на обіді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В останні хвилини сил практично не було. Але після перемог над принциповим суперником з'являється друге дихання. Готуємося до Янг Бойз в хорошому настрої. Такий клуб, як Динамо, повинен грати в Лізі чемпіонів. Добре, що перемогли. Це додасть впевненості тренерам і футболістам", - цитує Ярмоленка видання Terrikon.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що капітан Шахтаря поділився емоціями після поразки від Динамо.