Керманич збірної України Андрій Шевченко поділився емоціями від центрального матчу 2-го туру УПЛ Шахтар – Динамо:

"Мені сподобалася гра. Команди підійшли до матчу в гарній формі, особливо відзначу фізичну готовність футболістів Динамо. Кияни діяли дуже злагоджено і компактно, а бажання у них просто зашкалювало. У таких випадках кажуть, що команда грала з серцем лева. Втім, Шахтар теж виглядав добре, але не зумів реалізувати свої моменти.

Всі українці зіграли на своєму рівні. Інша справа, що не всі вони виходять на поле. Хотілося б, щоб кандидати в збірну України мали більше ігрової практики. Хоча я розумію, що у клубних тренерів свої завдання.

У будь-якому випадку, радує готовність хлопців на даному етапі. До матчів з Туреччиною та Ісландією ще більше місяця, і я сподіваюся, що футболісти будуть тільки додавати", - цитує Шевченка ресурс Команда №1.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що капітан Динамо розповів за рахунок чого вдалося обіграти Шахтар.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще