Реал Мадрид офіційно оголосив про повернення Зінедіна Зідана на пост головного тренера "галактікос".

Новий контракт Зінедіна Зідана, який замінив в мадридському клубі Сантьяго Соларі, розрахований на 3,5 роки, до 30 червня 2022 року.

Журналісти іспанського видання Marca дізналися список вимог французького фахівця, які він висунув перед керівництвом клубу.

Список вимог Зідана:

1. Повний контроль над командою

2. Продаж гравців, яких він не бачить в команді

3. Марсело і Іско не продаються

4. Відмова від придбання Неймара

5. Хамес не повернеться

6. Потрібно спробувати підписати Мбаппе

Рамос і Перес

Поразка мадридського Реала в Лізі чемпіонів від Аякса (1:4) стало приводом для скандалу в роздягальні "Сантьяго Бернабеу" між президентом "галактікос" Флорентіно Пересом і капітаном Серхіо Рамосом, який не взяв участі в матчі через дискваліфікацію через навмисне отриману жовту картку.

Перес дорікав гравцям за їх поведінку під час гри, пише AS. Президент підняв тон, говорив про нестачу самовіддачі, надлишок вільних днів і навіть використовував слово "ганебний".

Саме тоді Рамос не втримався і відповів, звинувачуючи президента і його раду директорів у неправильному плануванні. "Ви мені заплатите, і я йду", – крикнув капітан. І, дивлячись на президента, додав: "Я віддав все для цього клубу і навіть для вас". Весь персонал був свідком суперечки.

Після цього Флорентіно Перес спілкувався з радою директорів Реала до ддругої годин ночі. В результаті у босів клубу залишилися на столі плани звільнити головного тренера Сантьяго Соларі і замінити його на Жозе Моурінью.

Аякс влаштував погром Реалу в Мадриді

5 березня на "Сантьяго Бернабеу" відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським Реалом і амстердамським Аяксом. Перша гра в Нідерландах завершилася на користь Реала (1:2), а тому гостям потрібно було забивати, як мінімум, двічі.

"Вершкові" вже в дебюті зустрічі могли вийти вперед, але Рафаель Варан пробив головою в поперечину. Потім Аякс почав раз за разом створювати небезпечні моменти біля воріт Тібо Куртуа. У підсумку до 18-ї хвилини голландці вели в рахунку 0:2 після точних ударів Хакім Зійеха і Давіда Нереса.

Перший тайм з таким результатом і завершився. Відзначимо, що в обох епізодах асистентом виступив серб Душан Тадіч.

На 62-й хвилині Душан Тадіч збільшив перевагу амстердамців, записавши в свій актив розкішний гол.

На 70-й хвилині Марко Асенсіо красивим голом скоротив розрив в рахунку і повернув інтригу матчу. Але вже на 72-й хвилині Лассе Шене чудовим ударом зі штрафного зробив рахунок 1:4.

Могли забивати Карім Бензема за Реал і Хакім Зійех за Аякс, але форварди пробили повз воріт. У підсумку Аякс переміг в Мадриді з рахунком 1:4 і амстердамці вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів!

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч.

Реал Мадрид - Аякс Амстердам - 1:4 (0:2)

Голи: Марко Асенсіо, 70 - Хакім Зійех, 7, Давід Нерес, 18, Душан Тадіч, 62, Лассе Шене, 72

Вилучення: Начо Фернандес (Реал).

Перший матч: Аякс Амстердам - Реал Мадрид - 1:2

Зазначимо, що на груповій стадії Реал програв вдома московському ЦСКА з рахунком 0:3.

Поразка Реала від Барси

2 березня в Іспанії зійшлися одвічні вороги Реал і Барселона. У знаменитому Ель Класіко на "Сантьяго Бернабеу" перемогу з рахунком 0:1 здобули каталонці.

Єдиний м'яч у зустрічі у свій актив записав хорват Іван Ракітіч.

Ла Ліга. 26-й тур

Реал Мадрид - Барселона - 0:1 (0:1)

Гол: Іван Ракітіч, 26.

Як раніше повідомляв Знай.юа, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.