Вчора київське Динамо мінімально обіграла донецький Шахтар у виїзному матчі (0:1).

До вашої уваги коментарі гравців та тренерів обох команди після поєдинку:

Андрій Ярмоленко, Динамо:

"Сьогодні багато оборонялися. Все відпрацьовували в обороні і в атаці. В таких іграх тактичні схеми відходять на другий план, більше граєш за рахунок самовіддачі.

Ми перемогли за рахунок самовіддачі і реалізації моментів. Гол Мбокані – це не награна комбінація, це просто клас нападника. У першому таймі у нього нічого не було, а в другому таймі він реалізував свій шанс, і ось ми веземо три очки"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Капітан Динамо розповів за рахунок чого вдалося обіграти Шахтар

Дарійо Срна, Шахтар:

"У першому таймі, крім одного-двох епізодів, майже не було моментів. Динамо сьогодні здебільшого оборонялося, розташувавшись біля власних воріт і діючи на контратаках.

Фактично кияни реалізували свій єдиний шанс і взяли три очки, адже крім ударів Мбокані головою та Гонсалеса з далекої дистанції вони більше нічого не мали. Вітаю суперника.

Неприємно поступатися Динамо, проте після Суперкубка я вже говорив, що це хороша команда й очікується важкий чемпіонат.

За кількістю моментів ми можемо бути задоволені другим таймом. На жаль, успіх виявився не нашому боці"

Капітан Шахтаря поділився емоціями після поразки від Динамо

Денис Гармаш, Динамо:

"У Шахтаря були моменти, але вони їх не забили. А ми зіграли краще, компактніше. Розібрали їх гру, але вони все одно створювали моменти. Будемо намагатися зіграти краще, уважніше.

Передача на Мбокані? Я граю під нападниками. Мені дали за спину, а я вирізав на голову.

Ми говорили з хлопцями, що програвати не можна. Кожен був мотивований, і це принесло результат"

Лідер Динамо прокоментував перемогу над Шахтарем

Тарас Степаненко, Шахтар:

"У нас були моменти забити, але ми їх не реалізували. Динамо ж своїм шансом скористалося.

Загалом поєдинок був таким, як ми й передбачали. Суперник діяв на контратаках і, в принципі, забив після паса на межі офсайду.

В будь-якому випадку нам слід проаналізувати цей матч, працювати і йти далі. Нічого надзвичайного не сталося – уся боротьба ще попереду"

Півзахисник Шахтаря розповів, що не вдалося в матчі з Динамо

Олександр Хацкевич, головний тренер Динамо:

"Зіграли дисципліновано і організовано. Гра без м'яча у команди була на високому рівні. Проаналізували минулу гру і показали, що якщо команда грає дисципліновано, то домагається результату.

З приводу замін... Ми провели їх, тому що Мбокані попросився, щоб його поміняли, те ж саме з Гармашем. Дерліс відіграв дуже сильно перший тайм. Нам потрібно було освіжити той фланг, тому що Шахтар гостро атакував через ту зону"

Тренер Динамо прокоментував перемогу над Шахтарем

Паулу Фонсека, головний тренер Шахтаря:

"Виграє той, хто забиває. Але незважаючи на поразку я задоволений своєю командою, я засмучений результатом, але не можу нічого поганого сказати про гру своїх футболістів, вони зіграли добре.

Сьогодні я можу пишатися своїми хлопцями. Матч був за найскладнішим сценарієм, грати проти сильної команди, яка добре і глибоко закриватися в захисті. Футбол був таким - одна команда атакує ворота суперника, а друга тільки виходить в контратаки, якщо це у них виходить"

Тренер Шахтаря розповів про причини поразки від Динамо

Раніше портал Знай.Спорт публікував найкращі фотографії з матчу Шахтар - Динамо.

Фото: shakhtar.com