У неділю. 23 липня, у фіналі турніру в шведському Бостаді український тенісист Олександр Долгополов зустрічався з іспанцем Давидом Феррером. Найкращий тенісист України намагався не поступатися в боротьбы, але програв у двох сетах.

Українець чотири рази подав навиліт, допустив дві подвійні помилки і реалізував один брейк-пойінт з п'яти. Феррер же зробив три ейси при двох подвійних і реалізував три брейка з восьми.

Поєдинок тривав 1 годину 28 хвилин.

Олександр Долгополов (Україна) - Давид Феррер (Іспанія) 4:6, 4:6

Долгополов вперше в кар'єрі зіграв на кортах в Бостаді, де на шляху до фіналу був сильнішим за Леонардо Майєра, Орасіо Себальоса, Карена Хачанова і Андрія Кузнєцова. Українець не зміг завоювати свій четвертий титул в кар'єрі і другий - в цьому році.

Для Феррера ж це вже 27 титул в кар'єрі і третій - на даному турнірі. На шляху до трофею іспанець святкував перемоги над Федеріко Дельбонис, Дастіном Брауном, Хенрі Лааксоненом і Фернандо Вердаско.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Наступного тижня Долгополов з 89-го рядка рейтингу ATP підніметься в топ-70.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, найкраща тенісистка України зіграла з дітьми на корті.