Зоря Луганськ підписала контракт з японським півзахисником Іцукі Урата, який був на перегляді. Контракт з 22-річним азіатом розрахований на три роки, повідомляє офіційний сайт луганчан. Японець перейшов в Зорю на правах вільного агента.

За свій колишній клуб Гіраванс Кутакуші Урата зіграв 39 матчів, в яких забив один м'яч і зробив 5 асистів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Іцукі викликався і грав за збірні Японії різних віків: U-18, U-19 та U-21 (21 матч та 2 голи в сумі).

Урата став другим японцем в історії чемпіонату України. Першим представником Країни висхідного Сонця в українському футболі був Ясухіро Като, який був заявлений за Говерлу в Першій лізі країни.

Успіхи екс-голкіпера Зорі Луніна

У символічну збірну потрапили:
Лунін (Леганес) - Хайме Коста (Вільярреал), Хіменес (Атлетіко), Піке (Барселона), Хорді Альба (Барселона) - Гранеро (Еспаньол), Ферран (Валенсія), Інуі (Алавес), Рауль Гарсія (Атлетик) - Мата Хетафе, Бен Йеддер (Севілья).
Український голкіпер Андрій Лунін потрапив у збірну 27-го туру Примери
Український голкіпер Андрій Лунін потрапив у збірну 27-го туру Примери
Нагадаємо, 20-летний Лунін провів відмінний матч проти Атлетіко і став найкращим воротарем 27-го туру. Лунін, відбив пенальті і зробив декілька відмінних сейвів.

На 49-й хвилині хавбек Атлетіко пробивав пенальті, який парирував український воротар гостей Андрій Лунін, але Сауль зміг добити м'яч у ворота Леганеса.

До речі, Лунін вже другий раз в сезоні відбиває пенальті за Леганес. Раніше українець парирував одинадцятиметровий у матчі з Райо Вальєкано.

Перемога Ювентуса в матчі з Удінезе

У матчі 27-го туру італійської Серії А туринський Ювентус приймав Удінезе в Турині на стадіоні "Альянц Стадіум". Цей матч завершився з рахунком 4:1 на користь "Старої Синьйори".

Автором першого голу став 19-річний форвард Юве Мойзе Кін, який відзначився точним ударом на 11-й хвилині. Перед самою перервою молодий бомбардир оформив дубль.

У другому таймі Емре Джан з пенальті і Блез Матюйді з гри закріпили перевагу туринців. Перед фінальним свистком нападник Удінезе Кевін Ласанья відзначився голом престижу.

Цікаво, що в цій зустрічі не брали участь лідери "бьянконері" Кріштіану Роналду, Джорджо К'єлліні і Міралем П'яніч. Леонардо Бонуччі Пауло Дібала в цьому поєдинку вийшли на заміну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жозе Моуріньо може очолити німецький гранд.