Естафетна жіноча збірна України 4х400 м стала тріумфатором молодіжного чемпіонату Європи (до 20-ти років), завоювавши золото в фінальному забігу.

Україна виграла свій півфінал, продемонструвавши найкращий час серед всіх учасників і перед фіналом саме українки вважалися головним фаворитом на успіх в змаганнях. Синьо-жовта команда (Іванна Аврамчук, Джойс Коба, Ірина Марчак і Анастасія Бризгіна) впевнено провела всі свої етапи, на останньому з яких Бризгіна залишила позаду представниць Німеччини і Британії.

Варто також відзначити, що Україна подолала дистанцію за 3:32.82, який став найкращим результатом світового сезону серед дівчат до 20-ти років. Ця медаль стала вже шостою для український команди на чемпіонаті Європи (4 золота, 1 срібло і 1 бронза).

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українська легкоатлетка рекордно завоювала срібло на етапі Діамантової ліги.

Фото: european-athletics.org

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще