У неділю, 23 липня, в рамках товариського турніру (Міжнародний кубок чемпіонів) відбувся поєдинок між Манчестер Юнайтед і Реалом.

Підопічні Жозе Моурінью перемогли лише в серії пенальті. Основний час матчу завершився внічию (1:1).

У складі МЮ єдиний гол на рахунку хавбека Джессі Лінгарда, який забив перед свистком на перерву. У другому таймі ударом з 11 метрів рахунок в матчі зрівняв Каземіро. Варто відзначити, що у зустрічі не брав участь зірковий форвард Реала Кріштіану Роналду, який зараз перебуває в Пекіні в рамках рекламного туру.

Реал - Манчестер Юнайтед 1:1 (по пенальті - 1:2)
Голи: Лингард, 45+1 - Каземіро, 69 (з пенальті).

Реал: Навас (Касілов, 46) - Карвахаль (Хакімі, 46), Варан (Кезада, 46), Начо (Ману, 46), Марсело (Техеро, 46) - Модріч (Ковачич, 46), Кроос (Каземіро, 46) , Іско (Оскар, 46) - Васкес (Тео Ернандес, 46), Бейл (Фелассье, 46) - Бензема (Гомес, 46).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Манчестер Юнайтед: Ромеро (Де Хеа, 46) - Фосу-Менса (Блінд, 46), Байї (Лінделеф, 46), Джонс (Смоллінг, 46), Дарміан (Валенсія, 77) - Феллаїні, Каррік (Мхітарян, 46) - Лінгард (Погба, 46), Перейра (Еррера, 46), Марсіаль - Решфорд (Лукаку, 46).

Попередження: Оскар, 85.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Мілан розгромив Баварію в товариському турнірі.

Фото: Getty Images