Швейцарка Ліза Бріто в інтерв'ю місцевим ЗМІ заявила, що провела ніч з бразильським форвардом ПСЖ Неймаром.

"Це було наприкінці лютого. Я була в Парижі протягом декількох днів і мій друг, який також є хорошим другом Неймара, запросив мене на вечерю в ресторан Matignon. За столом було багато бразильців, включаючи Неймара. Серед іншого, ми говорили про татуювання і багато сміялися", - розповіла Ліза Бріто в інтерв'ю швейцарським ЗМІ.

За її словами, по закінченні вечора Неймар запросив її до себе додому в Париж.

"Щось трапилося, але я не буду детально розповідати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це було красиво в будь-якому випадку. Неймар був дуже милим. Він цілком нормальний. На наступний ранок він вилетів до Барселони. Потім ми підтримували зв'язок і хотіли знову зустрітися в Парижі", - заявила Ліза.

Нова зустріч зірвалася після того, як Бріто розповіла про перше "побачення".

"Неймар злиться на мене. Думаю, він вважає, що я розповіла все ЗМІ, щоб стати популярнішою. Це не правда. Я не знаю, як справа дійшла до громадськості. Я підозрюю, що хтось сфотографував нас в ресторані. Я сподіваюся, що зможу виправити все при особистій зустрічі.

Відносини з ним були б занадто нудними для мене. Я не хочу бути такою публічною. Я задоволена своїм нинішнім життям", - зізналася Ліза.

Зідан у Реалі

Зідан підписав контракт з Реалом до 2022 року. Зарплата Зідана в мадридському клубі складе 16 млн євро на рік.

Нагадаємо, Зідан очолював "Реал" у 2016 - 2018 роках та тричі поспіль вигравав з клубом Лігу чемпіонів.

Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як писав Знай.ua, новий контракт Зінедіна Зідана розрахований на 3,5 роки, до 30 червня 2022 року.

Журналісти іспанського видання Marca дізналися список вимог французького фахівця, які він висунув перед керівництвом клубу.

Список вимог Зідана:

1. Повний контроль над командою

2. Продаж гравців, яких він не бачить в команді

3. Марсело і Іско не продаються

4. Відмова від придбання Неймара

5. Хамес не повернеться

6. Потрібно спробувати підписати Мбаппе

Рамос і Перес

Поразка мадридського Реала в Лізі чемпіонів від Аякса (1:4) стала приводом для скандалу в роздягальні "Сантьяго Бернабеу" між президентом "галактікос" Флорентіно Пересом і капітаном Серхіо Рамосом, який не взяв участі в матчі через дискваліфікацію через навмисне отриману жовту картку.

Перес дорікав гравцям за їх поведінку під час гри, пише AS. Президент підняв тон, говорив про нестачу самовіддачі, надлишок вільних днів і навіть використовував слово "ганебний".

Саме тоді Рамос не втримався і відповів, звинувачуючи президента і його раду директорів у неправильному плануванні. "Ви мені заплатите, і я йду", – крикнув капітан. І, дивлячись на президента, додав: "Я віддав все для цього клубу і навіть для вас". Весь персонал був свідком суперечки.

Після цього Флорентіно Перес спілкувався з радою директорів Реала до ддругої годин ночі. В результаті у босів клубу залишилися на столі плани звільнити головного тренера Сантьяго Соларі і замінити його на Жозе Моурінью.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.