Герой матчу 2-го туру української Прем'єр-ліги проти Шахтаря, форвард київського Динамо Дьємерсі Мбокані, в інтерв'ю програмі Профутбол розповів про те, чому йому важко було заграти при екс-тренері Біло-синіх Сергії Реброві.

"Коли підходиш до тренера, тобі кажуть одне, а потім за спиною Реброва розповідав зовсім інше. Для мене це було незрозуміло, тому я попросив президента клубу про трансфер. Я хотів грати. Між нами з Ребровим немає конфлікту, але він зробив свій вибір. У мене контракт з Динамо, і я знав, що в один день Ребров піде. Це сталося, тому я повернувся.

Мною цікавилися багато клубів, серед яких був і Галатасарай. У минулому році я міг стати гравцем Бешикташа, але клуби не домовилися. Чутки про моє можливе повернення до Бельгії були неправдивими.

Зараз мені комфортніше в команді, ніж було раніше. Я хотів би грати в Динамо з новим тренером, адже для мене це один з найкращих клубів Європи. Мені тут добре, у мене хороші стосунки з гравцями. Мене зовсім не лякає перспектива грати в чемпіонаті України", - заявив Мбокані.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо мінімально здолало Шахтар у український Прем'єр-лізі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фото: ФК Динамо