Чемпіон UFC Конор Макгрегор (21-3) знайшов ще один спосіб потролити боксера Флойда Мейвезера (49-0), з яким йому незабаром належить вийти в ринг.

Цікаво, що ініціатором нового підступу став зірковий баскетболіст НБА Дреймонд Грін. Форвард Голден Стейт побачив Макгрегора в майці Ворріорс з 23-м номером (саме такий номер належить Гріну в команді), моментально зазначивши, що в його колективі все вболівають за Мейвезера, а не за ірландця

"Ми за Флойда, мужик, а не за тебе... Зніми це", - написав Грін.

We rocking with Floyd bro not you... take that off bruh @thenotoriousmma

Публикация от Draymond Green (@money23green) Июл 23 2017 в 1:22 PDT

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Реакції Макгрегора довго чекати не довелося. Боєць відповів, що ця майка належала екс-баскетболісту Голден Стейт Сі Джею Вотсону, а хто такий Дреймонд Грін він навіть не знає.

"Це майка Сі Джея Вотсона. Я не знаю, хто ти, чорт візьми, такий. Не в образу тобі, хлопець, продовжуй боротися і не кидай навчання", - написав МакГрегор.

Така відповідь серйозно розлютив Гріна, після чого баскетболіст почав перечисляти всі свої досягнення в НБА і попросив Макгрегора зупинитися:

"Цей номер ніхто більше не одягне, коли я закінчу грати, клоун. Олімпійський чемпіон, чемпіон НБА, учасник Матчу зірок, найкращий захисний гравець, і так далі. Зупинись, хлопець", - заявив Грін.

Однак найцікавіше в цій ситуації те, що в 2010 році Мейвезер побив свою дівчину, після того як дізнався про можливу її зраду з баскетболістом Сі Джеєм Вотсоном (майку якого і надів Макгрегор). Ірландський боєць напевно залишився задоволений своїм новим підступом, а перепалка в соцмережі із зіркою НБА тільки додала до всього цього популярності.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що знаменитий боксер готовий поставити своє життя на перемогу Мейвезера.

Фото: Getty Images