Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер (49-0, 26 КО) розповів про свою тактику на майбутній бій проти чемпіона UFC Конора Макгрегора (21-3).

Крім того, Мейвезер відзначив, що вже не може рухатися так, як раніше.

"Конор страшно жадає перемогти. Він дуже хоче виграти, дуже. Коли ти зустрічаєшся з Флойдом Мейвезером, це може означати дві речі. Деякі вирішують пустити все по тихій хвилі. Інші, на кшталт Маркоса Майдани, виходять в ринг, щоб вбивати і йдуть прямо на тебе. Макгрегор напевно вийде в ринг з таким же настроєм як Майдани. У Конора є удар, так що мені потрібно бути обережним. Не забувайте, я вже старий, і не можу рухатися так, як раніше, так що це буде рубка кістка в кістку", – зазначив Мейвезер.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер визнав перевагу Макгрегора.

Фото – Getty Images