12 березня в Турині в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.

Кріштіану Роналду вивів "Ювентус" у чвертьфінал Ліги чемпіонів
Кріштіану Роналду вивів "Ювентус" у чвертьфінал Ліги чемпіонів

Реалізувавши пенальті в кінці матчу, Роналду на очах у всіх повторив непристойний жест головного тренера "Атлетіко" Дієго Мисеоне.
Зазначимо, що UEFA оштрафував Сімеоне за цей жест, призначивши дисциплінарне розслідування.
Роналду не зупинили ні телекамери, ні навіть присутність на трибунах його нареченої і старшого сина Кріштіану-молодшого.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

Ювентус Турин - Атлетіко Мадрид - 3:0 (1:0)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Голи: Кріштіану Роналду, 27, 48, 86 (з пенальті)

Перший матч: Атлетіко - Ювентус - 2:0

Перша зустріч в Іспанії завершилася з рахунком 2:0 на користь Атлетіко, а тому туринцям треба було атакувати і забивати. Що вони і зробили, багато в чому завдяки Кріштіану Роналду, який оформив дубль. До 48-ї хвилини португалець двічі забив головою, а на 86-й хвилині бомбардир реалізував пенальті, який заробив Федеріко Бернардескі.

У цьому матчі Роналду встановив кілька рекордів. Тепер у Кріштіану 8 хет-триків в Лізі чемпіонів, за цим показником він наздогнав Ліонеля Мессі.
Крім того, португалець вдруге оформив хет-трик у матчі з "Атлетіко" в Лізі чемпіонів. Ще ніхто до Роналду не забивав по 3 голи одній і тієї ж команді в ЛЧ. За цим показником Роналду зрівнявся з колишнім форвардом "Шахтаря" Луїсом Адріано.
Статистика Роналду в матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: 29 матчів - 23 голи.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найпопулярнішого спортсмена світу.