Екс чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер (49-0, 26 КО) зазначив, що в ринзі може трапитися все, що завгодно, і у чемпіона UFC Конора Макгрегора (21-3) в бою з ним є шанси.

"Поєдинок буде цікавим. Конор вийде в ринг, щоб битися. Він буде злим. Ми це вже проходили. Коли такі хлопці, як Конор, мають справу зі мною, вони виходять в ринг вбивати. Моя ж робота полягає в тому, щоб робити те, що я вмію робити. Але у нього є шанси. Коли два воїна виходять в ринг, може статися все що завгодно. Буквально пару тижнів тому ми бачили, як хлопець, який почав займатися боксом в 18 років, і який до цього працював звичайним фізруком, побив одного з найкращих боксерів усіх часів, Менні Пакьяо. Так що в єдиноборствах може статися все, що завгодно", – заявив Мейвезер.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер зізнався, що він вже не той, що раніше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото – Getty Images