Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) заявив, що не проти провести бій з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).
Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер
"Якщо ви зможете організувати мені два бої в один вечір, дайте мені контракт, і я підпишу його.
Пофантазувати? Знаєте, коли Мейвезер бився в 59 кг, то був дуже гарним, дуже цікавим, у нього були дуже хороші комбінації, швидкість, сила, захист. Це був би цікавий поєдинок", - сказав Ломаченко.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко проведе бій з обов'язковим претендентом британцем Ентоні Кроллою (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.