В Лос-Анджелесі (США) встановили пам'ятник зірковому футболістові Девіду Бекхему. Монумент встановили біля входу на домашній стадіон місцевого клубу "Гелаксі".
Як повідомляє ScoreBat, перед відкриттям пам'ятника Бекхем став жертвою жорстокого розіграшу.
За кілька днів до урочистого відкриття Бекхема запросили на перегляд пам'ятника, де знаменитий телеведучий Джеймс Корден вирішив розіграти футболіста. Він замінив статую на потворну копію, яка шокував Бекхема.

"Тільки подивіться на очі і підборіддя, моя дупа", вона ж зовсім не така. Тільки волосся схожі. Це не можна ставити біля стадіону, приїдуть мої батьки, дружина. Добре, що мої діти не побачать її, інакше вони б заплакали. Це ганьба ", - сказав Бекхем.

Потім навантажувач намагався вивезти статую, але і впала і розбилася, що стало шоком для Бекхема. Після цього в приміщенні з'явився сам Корден і Бекхем зрозумів, що став жертвою розіграшу.

Нагадаємо, Девід приїхав на відкриття скульптури разом з дружиною Вікторією і трепетно подякував шанувальникам. Варто зазначити, що такий подарунок звели вперше в історії вищої футбольної ліги.

"Вчора був дивовижний день. Відсвяткувати мій час у Лос-Анджелес Гелаксі з моєю сім'єю, моїми друзями, командою і шанувальниками було неймовірною честю. Я такий вдячний і щасливий, спасибі.", - трепетно підписав серію кадрів Бекхем. Дружина Вікторія також поділилася ніжним фото, на якому видно, наскільки щасливим виглядає футболіст.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найпопулярнішого спортсмена світу.