22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко став кращим захисником Ман Сіті за системою "гол+пас" в поточному сезоні.
Зінченко набрав 6 очок, забивши 1 м'яч і віддав 5 результативних передач. Свій останній українець віддав гольовий пас у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Шальке" (7:0).
В поточному сезоні Зінченко провів за "Манчестер Сіті" 20 матчів у всіх турнірах.
У футболістів Бенжамена Менді і Емеріка Ляпорта по 5 очок. У Менді 0+5, у Ляпорта 4+1. Кайл Уокер набрав 3 очки (2+1), Данило і Ніколас Отаменді - по 2 очки (1+1).

"Манчестер Сіті"
"Манчестер Сіті"

Нагадаємо, 12 березня рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" розгромив на "Этихад Стедіум" "Шальке 04" з рахунком 7:0.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч

Манчестер Сіті " - " Шальке 04 - 7:0 (3:0)

Голи: Серхіо Агуеро, 35 (з пенальті), 38, Лерой Сані, 42, Рахім Стерлінг, 56, Бернарду Сілва, 71, Філ Фоден, 78, Габріел Жезус, 84.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Перший матч: Шальке 04 - Манчестер Сіті - 2:3

Перший матч в Гельзенкірхені аглийская команда виграла з рахунком 2:3, а тому в матчі-відповіді, маючи перевагу могла грати розкуто. У підсумку Сіті забили сім безотвтеных м'ячів у ворота німців.

Цікаво, що "шахраї" трималися до 35-ї хвилини, зберігаючи хоч якусь інтригу в матчі, але потім швидким дублем відзначився Серхіо Агуеро, а також гол у свій актив записав Лерой Сані. У другому таймі побиття продовжилося. Точні удари в свій актив записали Рахім Стерлінг, Бернарду Сілва, Філ Фоден і Габріел Жезус.

Як підсумок, перемога Ман Сіті з рахунком 7:0! Команда Хосепа Гвардіоли продовжує боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів!

Зазначимо, що повний матч відіграли українські легіонери Ман Сіті і Шальке. Олександр Зінченко відзначився асистом і жовтою карткою за "городян".

У свою чергу, Євген Коноплянка пішов з поля без результативних дій.

Як раніше повідомляв Знай.ua, "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.