Ювентус зробив камбек, обігравши Атлетіко (3:0) у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і вийшов у чвертьфінал.

Після третього голу у ворота Атлетико, забитого Кріштіану Роналду, вінгер туринців Дуглас Коста, який спостерігав за матчем з трибун, зробив непристойний жест на адресу наставника іспанців Дієго Сімеоне.

до Речі Роналду, який оформив хет-трик, теж у стилі Сімеоне відсвяткував перемогу в матчі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перший матч у Мадриді виграли "матрацники" з рахунком 2:0, після чого непристойний жест зробив головний тренер Атлетіко Дієго Симеоне.

Це й стало приводом для таких вчинків від зірок Ювентуса.

"Кріштіану Роналду - найкращий футболіст у світі. Він уміє показувати таку гру у великі футбольні вечора. Він бачив, як я зробив цей жест у першому матчі на Ванда Метрополітан, і, як і я, хотів показати свій характер", - передає слова Симеона Football Italia.

Зазначимо, що UEFA оштрафував Сімеоне за цей жест, призначивши дисциплінарне розслідування.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

Ювентус Турин - Атлетіко Мадрид - 3:0 (1:0)

Голи: Кріштіану Роналду, 27, 48, 86 (з пенальті)

Перший матч: Атлетіко - Ювентус - 2:0

Перша зустріч в Іспанії завершилася з рахунком 2:0 на користь Атлетіко, а тому туринцям треба було атакувати і забивати. Що вони і зробили, багато в чому завдяки Кріштіану Роналду, який оформив дубль. До 48-ї хвилини португалець двічі забив головою, а на 86-й хвилині бомбардир реалізував пенальті, який заробив Федеріко Бернардескі.

У цьому матчі Роналду встановив кілька рекордів. Тепер у Кріштіану 8 хет-триків в Лізі чемпіонів, за цим показником він наздогнав Ліонеля Мессі.
Крім того, португалець вдруге оформив хет-трик у матчі з "Атлетіко" в Лізі чемпіонів. Ще ніхто до Роналду не забивав по 3 голи одній і тієї ж команді в ЛЧ. За цим показником Роналду зрівнявся з колишнім форвардом "Шахтаря" Луїсом Адріано.
Статистика Роналду в матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: 29 матчів - 23 голи.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найпопулярнішого спортсмена світу.