Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) заявив, що готовий провести бій з американцем Джервонтою Девісом (21-0, 20 КО).
За словами Ломаченка, він навіть готовий спуститися до його вагової категорії.
"Девіс просто говорить, говорить і говорить. Якщо ти готовий, то я чекаю на тебе. Я готовий спуститися в твою вагу. У будь-який час я готовий.
Розставити від першого до третього номера Майкі Гарсію, Джервонту Девіса та Теофимо Лопеса? Майкі, Майкі , Майкі. Взагалі без тих двох", - заявив Ломаченко.

Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.