У Мельбурні в рамках Формули-1 відбулася кваліфікація першої гонки нового сезону Гран-Прі Австралії.

Поул-позишн виграв п'ятиразовий і нинішній чемпіон світу британець Льюїс Гемілтон, який представляє "Мерседес".

Британець на 0,112 секунд випередив свого партнера по команді, Валттері Боттаса з Фінляндії.

Третім фінішував лідер "Скудерії Феррарі", чотириразовий чемпіон світу німець Себастьян Феттель, який відстав від часу поула на 0,704 секунд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Формула-1 в Україні

Одна з найбільших європейських телекомпаній "Setanta Sports" має намір запустити в Україні ефірний спортивний канал.

"Setanta Sports" в Україні буде показувати чемпіонат Бельгії, роблячи акцент на команди з українськими футболістами. Також будуть транслюватися у прямому ефірі матчі Прем'єр-ліги Англії, НБА, НХЛ, Формули 1, UFC і ATP. Зазначимо, що Setanta до того ж бореться за отримання прав на показ матчів УПЛ.

Відкриття ефірного телеканалу планується вже в 2019 році. Ймовірно, що Setanta буде об'єднуватися з будь-яким з діючих телеканалів України. Найбільш реальним варіантом зараз бачиться "2+2", але не виключається і об'єднання з телеканалом "Футбол" або ж "XSport".

Додамо, що 12 березня УПЛ запустить тендер на експлуатацію медіа-прав.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо найпопулярнішого спортсмена року.