Поки українські футболісти Максим Коваль і Сергій Рибалка захищають честь своїх клубів у Саудівській Аравії та Туреччині, їх дружини насолоджуються відпочинком

Дівчата побували на Мальдівах, де добре відпочили. Дівчата діляться яскравими митями свого життя зі своїми підписниками в Instagram.

Обидвом дівчинам подобається відпочивати на морі з донечками.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відзначимо, що Максим Коваль грає за Аль-Фатех з Саудівської Аравії, а Сергій Рибалка захищає кольори турецького Сівасспора.

Привітання з Восьмим березня

8-го березня святкується Всесвітній жіночий день. Українські спортсмени привітали дружин, мам, дочок, бабусь, фанаток і інших представниць прекрасної статі зі святом.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готуватися до першого бою в суперважкій дивізіоні.
Зараз боксер тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Олександр Усик з новим тренером
Олександр Усик з новим тренером

Олександр Усик
Олександр Усик

Олександр Усик
Олександр Усик

Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.