На матчі чемпіонату Іспанії серед жіночих команд Атлетіко (Мадрид) – Барселона був встановлений рекорд відвідуваності.

Гра відбулася на стадіоні "Ванда Метрополітано" в Мадриді і завершилася з рахунком – 0:2 на користь каталонців. Принципову зустріч відвідали 60 739 фанів. Цей показник став рекордним для світового жіночого клубного футболу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цієї перемоги Барселона скоротила відставання від лідера турнірної таблиці чемпіонату Іспанії Атлетіко до трьох очок.

Командам в цьому сезоні належить зіграти ще 6 турів.

Загальний рекорд відвідуваності для жіночого футболу був встановлений на фіналі чемпіонату світу 1999 року. Матч між збірними США і Китая, який відбувся в Лос-Анджелесі, зібрав 90 185 осіб.

Бійка в жіночому футболі

Під час матчу жіночих збірних Росії і Швейцарії в рамках третього матчу елітного раунду чемпіонату Європи U-17 сталася бійка.
На початку другого тайму капітан збірної Швейцарії Елла Люстіна порушила правила і не захотіла віддавати м'яч суперниці. Капітан збірної Росії Діана Памен відняла у Люстіни м'яч, за що отримала від неї стусан. Потім представниця збірної Росії вдарила швейцарку по обличчю, а та їй відповіла. У підсумку обидві футболістки були вилучені з поля.

Матч виграла Швейцарія у Росії з рахунком 4:2.

Справжнє дербі

Під час матчу 28-го туру італійської Серії А між Міланом та Інтером (2:3) стався конфлікт між півзахисниками "россонері" Франком Кессі і Лукасом Більєю. Справа ледь не дійшла до бійки прямо на лавці запасних.

Білья провів весь матч в запасі. Легіонер з Кот-д'іувара Кессі вийшов у стартовому складі, а на 69-й хвилині головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо випустив замість нього захисника Андреа Конті. Після заміни Франк виглядав роздратованим, і в той момент гравець збірної Аргентини Білья йому щось сказав. Це призвело до конфлікту і викликало різку реакцію заміненого футболіста, проте Іньяціо Абате, Рікардо Родрігес і Фабіо Боріні не дали розвинутися бійці.

До слова, після матчу обидва футболісти дали інтерв'ю і вибачилися за свою поведінку, сказавши, що це було непорозуміння.

Інтер після перемоги в Дербі делла Мадонніна набрав 53 очки і вийшов на 3-е місце в Серії А. Мілан з 51 очком розміщується на 4-й позиції.

Сенсаційна поразка Дженоа в матчі з Ювентусом

Головний тренер туринського Ювентуса Массіміліано Алегрі після тріумфального матчу Ліги чемпіонів проти Атлетіко (3:0) дав відпочинок Кріштіану Роналду, який в поєдинку з іспанцями оформив хет-трик. У результаті без португальця "Стара Синьйора" поступилася в матчі Серії А на виїзді Дженоа з рахунком 2:0.

Зазначимо, що це перша поразка Ювентуса в нинішньому сезоні чемпіонату Італії.

Дженоа - Ювентус 2:0

Голи: Стураро, 72, Пандєв, 81

Дженоа: Раду, Перейра, Ромеро, Зуканович, Крішіто, Лерагер, Радованович (Велозу, 75), Ролон, Лазович (Стураро, 70), Куаме, Санабрія (Пандєв, 60)

Ювентус: Перін, Касерес, Бонуччі, Ругані, Канселу (Бернардескі, 60), Сандро, Бентанкур (Спінаццола, 77), Пьяніч, Джан, Дібала, Манджукіч (Кін, 73)

Хет-трик від Руні

У Вашингтоні відбувся матч регулярного чемпіонату MLS між Ді Сі Юнайтед і Реал Солт-Лейк. Господарі поля виграли зустріч з розгромним рахунком 5:0.

Головним героєм поєдинку став екс-форвард збірної Англії, Евертона та Манчестер Юнайтед Вейн Руні. Знаменитий футболіст став автором хет-трику, а також зробив один асист.

До речі, для 33-річного Руні - це перший хет-трик в MLS.

Ді Сі Юнайтед — Реал Солт-Лейк — 5:0 (2:0)

Голи: Руні, 34 (пен), 41, 65. Родрігес, 76. Сегура, 80.

Успіх Вулвергемптона в матчі з МЮ

Манчестер Юнайтед вилетів з Кубка Англії. У матчі 1/4 фіналу команда Уле Гуннара Сульшера поступилася з рахунком 2:1 Вулвергемптону, який в цьому сезоні показує яскраву гру.

"Вовки" забили двічі в середині другого тайму, в МЮ відзначився, як виявилося, голом престижу на 90+5 хвилині зустрічі, завдяки точному удару Марку Решфорда.

Кубок Англії. 1/4 фіналу

Вулвергемптон – Манчестер Юнайтед – 2:1 (0:0)

Голи: 1:0 – 70 Хіменес, 2:0 – 76 Діогу Жота, 2:1 – 90 Решфорд.

Вулверхемптон: Радді, Болі, Кастро, Доерті, Коуді, Моутінью, Саісс, Діогу Жота (Траоре, 87), Дендонкер, Рубен Невеш, Хіменес (Елдер Кошта, 90).

Манчестер Юнайтед: Ромеро, Лінделеф, Шоу, Діогу Далот, Смоллінг, Погба, Матіч (Мата, 86), Лінгард (Мактоміні, 86), Еррера (Перейра, 71), Марсьяль, Решфорд.

Вулвергемптон вийшов у півфінал Кубка Англії вперше з сезону 1997/98. Вперше з 2003 року "вовки" зуміли виграти у престижном турнірі три матчі поспіль.

Також у півфінал вийшли Вотфорд і Манчестер Сіті. 17 березня Мілуолл і Брайтон Енд Гоув Альбіон розіграють ще одну путівку до 1/2 фіналу Кубка Англії.

Матч Суонсі Сіті - Манчестер Сіті

У чвертьфінальному матчі Кубка Англії Манчестер Сіті в гостях, на стадіоні "Ліберті", здобув вольову перемогу над Суонсі Сіті з рахунком 2:3.

"Городяни" повністю провалили перший тайм, пропустивши від "лебедів" два голи.

Але в другій половині зустрічі Ман Сіті посилили Олександр Зінченко, Рахім Стерлінг і Серхіо Агуеро, які вийшли на заміни. Після цього команді Хосепа Гвардіоли вдалося тричі забити Суонсі і виграти матч з рахунком 2:3.

Кубок Англії. 1/4 фіналу

Суонсі — Манчестер Сіті 2:3

Голи: Граймс, 20 (пен.), Целина, 29 — Бернарду Сілва, 68, Нордфельдт, 79 (автогол), Агуеро, 89

Суонсі: Нордфельдт — Робертс, Ван дер Хоорн, Картер-Уікерс, Граймс — Байєрс (Джон, 73), Фултон, Целина — Раутледж, Дайер (Асоро, 60), Джеймс.

Манчестер Сіті: Едерсон — Уокер, Отаменді, Ляпорт, Делф (Зінченко, 57) — Давид Сільва, Гюндоган, Бернарду Сільва — Марез (Агуеро, 64), Жезус, Сане (Стерлінг, 57).

Попередження: Ляпорт.

На 79-й хвилині Серхіо Агуеро не реалізував пенальті (воротар).

Після гри Манчестер Сіті опублікував фото радості гравців "городян" після переможного гола Серхіо Агуеро, на якому яскравіше інших вийшов українець Олександр Зінченко.

Новий контракт для Олександра Зінченка

Українському легіонерові Манчестер Сіті Олександру Зінченку буде запропоновано перепідписати контракт з "городянами" на покращених умовах, повідомляє The Sun.

Головний тренер чинного чемпіона Прем'єр-ліги Англії Хосеп Гвардіола хоче, щоб українець залишився в команді, тому що своєю грою він уже закохав у себе фанів Ман Сіті. Поточна угода Зінченка з англійським клубом розрахована до червня 2020 року.

Додамо, що 22-річний українець все частіше потрапляє в основу Сіті. Саша став одним з найкращих гравців матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Шальке (7:0).

В цьому сезоні, на даний момент, Зінченко зіграв 20 матчів, в яких відзначився одним голом і п'ятьма асистами.

Ман Сіті - Шальке - 7:0

12 березня рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті розгромив на "Етіхад Стедіум" Шальке 04.

Перший матч в Гельзенкірхені аглийская команда виграла з рахунком 2:3, а тому в матчі-відповіді, маючи перевагу могла грати розкуто. У підсумку Сіті забили сім безотвтеных м'ячів у ворота німців.

Цікаво, що "шахраї" трималися до 35-ї хвилини, зберігаючи хоч якусь інтригу в матчі, але потім швидким дублем відзначився Серхіо Агуеро, а також гол у свій актив записав Лерой Сані. У другому таймі побиття продовжилося. Точні удари в свій актив записали Рахім Стерлінг, Бернарду Сілва, Філ Фоден і Габріел Жезус.

Як підсумок, перемога Ман Сіті з рахунком 7:0! Команда Хосепа Гвардіоли продовжує боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів!

Зазначимо, що повний матч відіграли українські легіонери Ман Сіті і Шальке. Олександр Зінченко відзначився асистом і жовтою карткою за "городян".

У свою чергу, Євген Коноплянка пішов з поля без результативних дій.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч

Манчестер Сіті " - " Шальке 04 - 7:0 (3:0)

Голи: Серхіо Агуеро, 35 (з пенальті), 38, Лерой Сані, 42, Рахім Стерлінг, 56, Бернарду Сілва, 71, Філ Фоден, 78, Габріел Жезус, 84.

Перший матч: Шальке 04 - Манчестер Сіті - 2:3

Тріумф Роналду та Ювентуса

12 березня в Турині в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Ювентус розгромив Атлетіко з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал.

Перша зустріч в Іспанії завершилася з рахунком 2:0 на користь Атлетіко, а тому туринцям треба було атакувати і забивати. Що вони і зробили, багато в чому завдяки Кріштіану Роналду, який оформив дубль. До 48-ї хвилини португалець двічі забив головою, а на 86-й хвилині бомбардир реалізував пенальті, який заробив Федеріко Бернардескі.

Як підсумок, перемога "Старої Синьйори" з рахунком 3:0. Команда Массіміліано Аллегрі продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів!

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

Ювентус Турин - Атлетіко Мадрид - 3:0 (1:0)

Голи: Кріштіану Роналду, 27, 48, 86 (з пенальті)

Перший матч: Атлетіко - Ювентус - 2:0

Зідан у Реалі

Зідан підписав контракт з Реалом до 2022 року. Зарплата Зідана в мадридському клубі складе 16 млн євро на рік.

Нагадаємо, Зідан очолював "Реал" у 2016 - 2018 роках та тричі поспіль вигравав з клубом Лігу чемпіонів.

Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як писав Знай.ua, новий контракт Зінедіна Зідана розрахований на 3,5 роки, до 30 червня 2022 року.

Журналісти іспанського видання Marca дізналися список вимог французького фахівця, які він висунув перед керівництвом клубу.

Список вимог Зідана:

1. Повний контроль над командою

2. Продаж гравців, яких він не бачить в команді

3. Марсело і Іско не продаються

4. Відмова від придбання Неймара

5. Хамес не повернеться

6. Потрібно спробувати підписати Мбаппе

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.