Неприємний випадок стався під час товариського хокейного матчу серед аматорських команд у Канаді, в результаті якого 45-річний хокеїст Ніколас Сайр вдарив арбітра.

На відео інциденту видно, як хокеїст вступив у словесну перепалку з суддею, після чого вдарив його в голову. Суддя упав на лід і зміг піднятися лише через кілька секунд.

Потерпілий арбітр не пред'явив хулігану звинувачення, проте справою вже зацікавилася поліція. Правоохоронні органи почали розслідування.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу, Сайр виступив з публічними вибаченнями перед рефері і взяв на себе повну відповідальність за скоєне. "Я не спав з суботи. Мені дуже шкода", – сказав хуліган.

Сутичка на дербі

Під час матчу 28-го туру італійської Серії А між Міланом та Інтером (2:3) стався конфлікт між півзахисниками "россонері" Франком Кессі і Лукасом Більєю. Справа ледь не дійшла до бійки прямо на лавці запасних.

Білья провів весь матч в запасі. Легіонер з Кот-д'іувара Кессі вийшов у стартовому складі, а на 69-й хвилині головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо випустив замість нього захисника Андреа Конті. Після заміни Франк виглядав роздратованим, і в той момент гравець збірної Аргентини Білья йому щось сказав. Це призвело до конфлікту і викликало різку реакцію заміненого футболіста, проте Іньяціо Абате, Рікардо Родрігес і Фабіо Боріні не дали розвинутися бійці.

До слова, після матчу обидва футболісти дали інтерв'ю і вибачилися за свою поведінку, сказавши, що це було непорозуміння.

Інтер після перемоги в Дербі делла Мадонніна набрав 53 очки і вийшов на 3-е місце в Серії А. Мілан з 51 очком розміщується на 4-й позиції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.