Атакуючий півзахисник збірної України та німецького Шальке Євген Коноплянка зізнався в тому, що йому не вистачає в національній команді захисника пітерського Зеніта Ярослава Ракицького.

"Говорив з ним після переходу. Мені його не вистачає. Упевнений, що кожен підтримає мої слова. Як тренери, так і футболісти. Ми знаємо його сильні якості як захисника. Я його довго знаю як людину. Це його вибір. Більше не буду продовжувати", - сказав Коноплянка.

Від відповіді на запитання, чи перейшов би в російський клуб, якби надійшла така пропозиція, Євген ухилився.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це запитання взагалі недоречне. Я ж у збірній. Зараз скажу, що не перейду - буде плювок в бік Ярика. Скажу, що перейду - мене зараз…", - сказав 29-річний плеймйкер Шальке 04.

Збірна України

Футболісти збірної України розпочали підготовку до старту відбіркового турніру Євро-2020.

Напередодні футболісти провели в Києві на НСК "Олімпійський" відкрите тренування. А вже 22 березня в Лісабоні відбудеться перший матч групи В, в якому гравці української збірної зіграють з чинними чемпіонами Європи національною командою Португалії. За португальців вийде грати Кріштіану Роналду, проти якого вже придумав свій план Андрій Шевченко.

Українські футболісти провели тренування на полі стадіону "Олімпійський", а потім взяли участь в автограф-сесії і спільних фото з фанатами.

Півзахисник англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко порадував юного фаната з Казахстану Алі Турганбекова, у якої немає ніг. Алі дуже любить футбол і зіграти разом з відомим футболістом було його мрією, яка здійснилася в Києві!

Також з казахстанським фанатом, який отримав у подарунок м'яч і плакат, сфотографувався Андрій Шевченко!

Напередодні старту збірної України у відбірковому циклі Євро-2020 головний тренер "жовто-блакитних" Андрій Шевченко дав прес-конференцію в Києві та відповів на питання журналістів. Український коуч висловився про лідера збірної Португалії Кріштіану Роналду.

"Проти кращих гравців світу стратегію важко знайти. Ми повинні працювати над командною грою. Повинна бути колективна гра. Будуть невеликі зміни саме до цієї гри. Португалія – класна команда. Ми будемо шукати різні стратегії, щоб прибрати Роналду подалі від воріт.

Роналду в матчі з Атлетіко показав, що вік – йому не перешкода. Він все вміє на полі: відмінно грає в карному майданчику, має гольове чуття", - сказав Андрій Миколайович.

Збірна України зустрінеться з Португалією (22 березня) і Люксембургом (25 березня).

Як раніше повідомляв Знай.ua, Жуніор Мораес приєднався до збірної України.