В рамках Вищої ліги України з футзалу серед жінок київський IMS-НУХТ виграв з рахунком 3:2 у Будстар-НПУ.

Але ця зустріч запам'яталася тим, що футзалістка IMS-НУХТ і збірної України Ганна Сидоренко вдарила тренера Будстар-НПУ Олександра Ратича.

Тренер проходив повз Сидоренко, коли вона вводила м'яч у гру. Після цього наставник отримав кулаком по обличчю.

У підсумку на 17-й хвилині зустрічі буйна футболістка отримала червону картку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, раніше Ратич був тренером команди IMS-НУХТ.

Сутичка на дербі

Під час матчу 28-го туру італійської Серії А між Міланом та Інтером (2:3) стався конфлікт між півзахисниками "россонері" Франком Кессі і Лукасом Більєю. Справа ледь не дійшла до бійки прямо на лавці запасних.

Білья провів весь матч в запасі. Легіонер з Кот-д'іувара Кессі вийшов у стартовому складі, а на 69-й хвилині головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо випустив замість нього захисника Андреа Конті. Після заміни Франк виглядав роздратованим, і в той момент гравець збірної Аргентини Білья йому щось сказав. Це призвело до конфлікту і викликало різку реакцію заміненого футболіста, проте Іньяціо Абате, Рікардо Родрігес і Фабіо Боріні не дали розвинутися бійці.

До слова, після матчу обидва футболісти дали інтерв'ю і вибачилися за свою поведінку, сказавши, що це було непорозуміння.

Інтер після перемоги в Дербі делла Мадонніна набрав 53 очки і вийшов на 3-е місце в Серії А. Мілан з 51 очком розміщується на 4-й позиції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.