Авторитетне видання ESPN опублікувало власний оновлений рейтинг боксерів незалежно від вагової категорії. Український боксер Василь Ломаченко продовжує утримувати першу позицію, а Олександр Усик займає шосте місце.

Рейтинг кращих боксерів світу від ESPN

1. Василь Ломаченко (Україна)

2. Терренс Кроуфорд (США)

3. Сауль Альварес (Мексика)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

4. Еррол Спенс (США)

5. Геннадій Головкін (Казахстан)

6. Олександр Усик (Україна)

7. Наойя Інуе (Японія)

8. Майкі Гарсія (США)

9. Срісакет Сор Рунгвісай (Таїланд)

10. Ентоні Джошуа (Великобританія)

Чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик погодив умови бою з камерунцем Карлосом Такамом.

"Поєдинок відбудеться 18 травня в Чикаго. Транслювати в прямому ефірі його буде стрімінгова платформа DAZN", - повідомив журналіст The Ring Майк Коппінджер.

Цей бій для Усика буде дебютним у суперважкій вазі.

До слова, 18 травня, в день бою Усик-Такам, відбудеться ще один цікавий поєдинок. Чемпіон WBC непереможний американець Деонтей Вайлдер (40-0-1, 39 КО) у Брукліні проведе обов'язковий захист титулу проти земляка Домініка Брізіл (20-1, 18 КО).

Бій Вайлдер - Брізіл

Володар титулу WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер проведе свій наступний бій 18 травня.

Суперником американця стане його земляк Домінік Брізіл. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку (США).

Дуель буде транслювати канал Showtime і до речі безкоштовно. Раніше повідомлялося, що поєдинок нібито будуть транслювати по системі PPV ( "плата-за-перегляд").

Для Деонтея Вайлдера цей бій стане вже дев'ятим захистом титулу. Спочатку американець повинен був зустрітися в рамках рематча з Тайсоном Ф'юрі, але британо-ірландець відмовився від цього бою.

Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.