Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (13-0, 13 КО) нокаутував американця Клеотиса Пендарвиса (21-5-2, 9 КО), здобувши тринадцяту перемогу у професійній кар'єрі.

Сергій Богачук нокаутував Клеотиса Пендарвіса
Сергій Богачук нокаутував Клеотиса Пендарвіса

Бій відбувся 24 березня в Голлівуді (США). Богачук нокаутував Пендарвиса в четвертому раунді.

🇺🇦💪🥊 23-річний український середньоваговик з Вінниці Сергій БОГАЧУК здобув 13-ту поспіль дострокову перемогу на профі ринзі, розібравшись в трьох раундах з досвідченим американцем Клоетісом Пендарвісом! 👏 @360BoxingPromos 🎥 #HollywoodFightNights Undefeated middleweight Serhii “El Flaco” Bohachuk (13-0, 13 KOs) brutalized Cleotis “Mookie” Pendarvis (21-5-2, 9 KOs) over three rounds on Sunday night at The Avalon in Hollywood, California

Geplaatst door Boxing Ukraine PRO / БОКС op Zondag 24 maart 2019

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як писав Знай.ua, Ломаченко може провести бій з Феліксом Вердехо (24-1, 16 КО), з яким вже зустрічався на Олімпійських іграх-2012, повідомляє Boxing Scene.
Про це заявив помоутер українця, глава компанії Top Rank Боб Арум.
"Коли ми підписували Ломаченко, то просили, щоб він порадив, кого варто взяти в Top Rank і коли ми говорили про Вердехо, то Ломаченко сказав, що провів 397 боїв у любительській кар'єрі і він був його найкращим суперником. Це була дуже хороша рекомендація.
Його перші виступи були сенсаційними, але так буває, він втратив свій настрій. А потім була аварія на мотоциклі. Він почав оточувати себе великою кількістю людей і забув, що для того, щоб піднятися на світовий рівень потрібна цілеспрямованість і багато роботи.
Його останні бої були жахливі. Він поступився Антоніо Лозаде і, очевидно, навіть близько не став тією зіркою, якій хотів стати. Але його менеджер Ріки Маркес зробив правильно і запросив у команду тренера Приміток Хередия. Тепер Вердехо дуже мотивований і ми виставимо його проти колишнього чемпіона Брайана.
Васкес буде справжнім тестом і покаже, чи зможе Вердехо стати кимось чи ні. Якщо він проявить себе, то в 2020 році ми можемо зробити йому великий бій проти Ломаченко. Ніколи не пізно, ми думаємо, що це його останній шанс.
Якщо він переможе Васкеса і доведе, що він зібраний, то отримає шанс стати чемпіоном світу в кінці 2019 року або на початку 2020", - сказав Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.