Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, 23-кратна володарка титулів турнірів Великого Шолома, знялася з турніру в Майамі (США).
Як повідомляє офіційний сайт WTA, Вілямс не виступатиме на турнірі через травму коліна.
"Я розчарована, що мені довелося достроково завершити Miami Open через травму. Хочу подякувати всім за організацію чудового турніру. Сподіваюся повернутися сюди наступного року", - сказала Вільямс.
Серена Вільямс була змушена знятися з туниру в Майамі
Серена Вільямс була змушена знятися з туниру в Майамі

Як писав Знай.ua, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".

В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ибтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.

"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена в кінці реклами.

Нагадаємо, Серена Вільямс програла у чвертьфіналі Australian Open 2019 восьмій ракетці світу, чешці Кароліні Плішковій.

Після матчу Вільямс прокоментувала свою поразку.
"Дуже неприємно програвати такі матчі, враховуючи той факт, що я подавала на матч за рахунку 5:1 40:30, але Плішкова сьогодні показала свій найкращий теніс у житті. Варто віддати їй належне, вона молодець.
Чи можна вважати успіхом чвертьфінал Australian Open? Ні, для мене успіх - перемога в турнірі", - передає слова Вільямс прес-служба Australian Open.
Плішкова обіграла Вільямс із рахунком 6:4, 4:6, 7:5 та вийшла у півфінал.
Кароліна Плішкова
Кароліна Плішкова
Матч тривав більше двох годин. За цей час Плішкова виконала 9 подач навиліт, жодного разу не помилилася при введенні м'яча в гру, а також виграла 5 геймів на прийомі. Її суперниця зробила 12 ейсів, допустила 4 подвійні помилки і реалізувала 4 брейк-поінти.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще