25 березня в Люксембурзі на стадіоні "Жозі Бартель" відбудеться матч другого раунду кваліфікації на чемпіонат Європи-2020 між збірними Люксембургу та України. Початок матчу - 21:45.
Команди Люксембургу та України раніше зустрічалися тричі - в товариському матчі в 2006 році в рамках відбору на минулий чемпіонат Європи-2016. Всі три протистояння завершилися з рахунком 3:0 на користь України.
Де дивитися матч Люксембург - Україна
В Україні матч Люксембург - Україна покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1". Початок трансляції - 21:35.
Ставки букмекерів
Букмекерські контори вважають збірну України беззаперечним фаворитом майбутнього матчу. На перемогу української команди дається коефіцієнт 1,40, а на виграш збірної Люксембургу - 9,90. Нічия оцінюється в 4,50.
Прогноз на матч від головного тренера збірної України Андрія Шевченка:
"У нас завжди підвищена мотивація. Ми розуміємо, що для виходу з групи не повинні втрачати очки. Їхали з таким настроєм і до Португалії, і в Люксембург. У завтрашньому матчі важливо перемогти. Але Люксембург - команда, яка заслуговує поваги. Ми дивилися матчі. За останні кілька років ця збірна досягла успіху, вона вміє грати у футбол.
Нам потрібна перемога - це план на завтрашню гру. Ми повинні показати хороший футбол, бути агресивними і небезпечними. При цьому ми поважаємо нашого суперника", - заявив Шевченко.
Орієнтовний склад України: П'ятов - Караваєв, Бурда, Матвієнко, Миколенко - Степаненко, Зінченко, Шапаренко - Циганков, Коноплянка - Мораєс
Арбітр на полі - Маттіас Гестраніус.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.