Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення кар'єри в ММА.
Президент UFC Дана Уайт прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само.
Дана Уайт
Дана Уайт
"У нього вистачає грошей, щоб завершити кар'єру. Це правильне рішення. На його місці я б зробив так само. Він йде з боїв, але не перестане працювати. Віскі займе його, і я впевнений, що у нього знайдуться інші речі, над якими він буде продовжувати працювати.
Стежити за Конором було дуже весело. Він досяг неймовірних результатів у цьому виді спорту. Я щасливий за нього і з нетерпінням хочу побачити його успіх за межами октагону", - передає слова Уайта ESPN.
Конор Макгрегор
Конор Макгрегор
Нагадаємо, Конор Макгрегор оголосив про завершення кар'єри в ММА. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.