Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.
Знай.ua вирішив пригадати найгучніші скандали, пов'язані із зоряним бійцем:
Не переможе навіть Ісус
Макгрегор заявив, що зможе перемогти кого завгодно, навіть самого Ісуса Христа.
"Я вам так скажу: немає на світі людини, яка може побити мене. Ісуса немає серед живих, але якщо він раптом воскресне, я зможу надерти йому дупу", - сказав Макгрегор.

Конфлікт з мафією
У 2017 році Макгрегор влаштував бійку в ірландському пабі Black Forge Pub, побивши одного з відвідувачів. Пізніше виявилося, що це Грем Уїлан, авторитетний мафіозі з клану Кінаханів. З'явилися чутки, що за голову Макгрегора була призначена нагорода $900 тис. Поліція не розбиралася в тому, що сталося, оскільки жодна зі сторін конфлікту не звернулася за допомогою.
Напад на автобус з бійцями
У квітні 2018 року Макгрегор разом з друзями напав на автобус з бійцями, учасниками турніру UFC 223, які їхали з прес-конференції.
Конор намагався кинути в автобус металеву огорожу, а один з його команди розбив вікно, через що були поранені бійці Майкл К'єза та Рей Борг. Конор після скандалу сам здався поліції Брукліна.

Бійка після бою з Нурмагомедовим
Чемпіон UFC росіянин Хабіб Нурмагомедов влаштував масову бійку після бою з Макгрегором на турнірі UFC 229.
Нурмагомедов після дострокової перемоги над Макгрегором вистрибнув з октагона, і напав на представника команди ірландця. У цей час у клітці команда росіянина напала на Макгрегора.
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Після цього Нурмагомедова дискваліфікували на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. А Макгрегор отримав дискваліфікацію на півроку і 50 тисяч штрафу.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Напад на фаната
На початку березня Макгрегор був заарештований за напад на фаната.
Конор на виході з нічного клубу в Майамі розбив телефон шанувальника, який хотів з ним сфотографуватися. Все це зафіксувала камера відеоспостереження.
Пізніше його відпустили з відділення поліції міста Майамі-Біч під заставу $12,5 тис.
Постраждалий - 22-річний Ахмед Абдирзак - подав на бійця до суду. Він звинуватив Макгрегора в побоях, а також нанесенні моральної шкоди. Він вимагає компенсацію в розмірі $15 тисяч. Адвокат Макгрегора заявив, що цей позов - проста спроба заробити гроші.
Скандал з Кадировим
На прес-конференції перед боєм з Хабібом Нурмагомедовим, Макгрегор висловився про голову Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, назвавши його "диктатором".
"Його батько виклав в Instagram фото з Кадировим, коли вони були в мечеті. Кадиров - чеченський диктатор, божевільна людина. Але батько Хабіба лиже йому дупу і викладає фото Кадирова з підписом "Разом ми сильніші". Така фейкова повага через страх", - сказав Конор.
Обізвав суперника нацистом
Перед боєм з німецьким бійцем російського походження Деннісом Сивером Макгрегор написав на своїй сторінці в Twitter: "Цілуй мої ноги, нацист". Пізніше Конор видалив цей запис.

Скандал з позашлюбною дитиною
26-річна Террі Маррей заявила, що народила дитину від Макгрегора.
За її словами, вони зачали дитину в 2007 році під час візиту в нічний клуб Ліверпуля. Сам Конор все заперечує, і готовий пройти тест на ДНК.
Зазначимо, що у Конора і його дружини Лі Девлін двоє дітей - син Конор-молодший та дочка.