Український півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка хоче покинути німецький клуб по закінченні нинішнього сезону.
Як повідомляє Bild, Коноплянка незадоволений своїм становище у команді, оскільки отримує дуже мало ігрового часу.
Коноплянка вже обговорив можливий відхід зі своїм агентом. Зазначається також, що "Шальке" не буде намагатися його утримати, адже у нього одна з найвищих зарплат в клубі.
У нинішньому сезоні Коноплянка провів за "Шальке" 20 матчів, забив 1 м'яч і зробив 2 передачі.

Як писав Знай.ua, Динамо Київ підписав контракт з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною. За "біло-синіх" латиноамериканець буде виступати під номером "14".

Карлос Марія де Пена Боніно уклав угоду з Динамо, будучи в статусі вільного агента.

Контракт з уругвайцем розрахований до кінця сезону 2018/2019 з опцією пролонгації.

Карлос де Пена – вихованець футбольної школи уругвайського клубу Насьональ. Дебютував в основній команді 20 лютого 2013 року в гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти Толуки (3:2). 2 червня 2013 року у заключному турі чемпіонату Уругваю де Пена забив свій перший гол, вразивши ворота Монтевідео Уондерерс і принісши перемогу своїй команді (2:1).

1 вересня 2015 року Де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійської Чемпіоншіпа Мідлсбро. 31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов в клуб Реал Ов'єдо, що представляє Сегунду. 19 липня 2017 року контракт Де Пени з Мідлсбро був розірваний за обопільною згодою сторін. У 2018 році Карлос знову виступав за Насьональ, а по закінченні сезону став вільним агентом.

Уругвайський футболіст перебував на перегляді в київському клубі більше тижня. Його порадив екс-тренер "Динамо" Леонід Буряк.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.