Французька важкоатлетка Гаель Найо серйозно травмувалася на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходить в Батумі (Грузія).

Спортсменка намагалася підняти 110-кілограмову штангу, однак не змогла утримати вагу і вивернула руку, а штанга впала прямо на неї. За розповідями очевидців, вони чули жахливий хрускіт руки.

Гаель Найо відразу ж доставили в лікарню. Там лікарі діагностували перелом руки у двох місцях в районі ліктя.

Як раніше писав Знай.ua, український спортсмен Дмитро Чумак завоював три золоті медалі чемпіонату Європи з важкої атлетики, який проходить в Батумі (Грузія), повідомляє НОК України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дмитро Чумак став найкращим у категорії до 102 кг. Він показав результат 391 кг (175 кг + 216 кг) і здобув три золоті медалі: у ривку, поштовху та сумі двоборства.

Дмитро Чумак - чемпіон Європи з важкої атлетики
Дмитро Чумак - чемпіон Європи з важкої атлетики

Бронзову медаль у поштовху завоював українець Костянтин Рева з результатом 207 кг (ривок 161 кг, сума двоборства 368 кг).

Нагадаємо, раніше українець Кирило Пирогов став володарем бронзової медалі на першості континенту в Грузії.

В активі спортсмена, який виступає у ваговій категорії до 96 кг, бронза в ривку з результатом 171 кг.

Як раніше писав Знай.ua, гімнастка зламала обидві ноги під час трюку.

Дивіться відео жахливої травми (з 39-ї хвилини):