У понеділок, 15 квітня, деякі ЗМІ, посилаючись на неназвані джерела, повідомили, що "Король футболу" Пеле помер.

Однак, ніяких офіційних підтверджень, що 78-річний бразилець пішов з життя, не було. А за короткий час французькі ЗМІ спростували новина про смерть легенда світового футболу.

78-річний Пеле живий і здоровий і, за даними видань, на даний момент відпочиває у себе вдома.

13 квітня Пеле успішно переніс операцію з видалення каменів у лівому сечоводі. Процедура була проведена в Сан-Паулу в госпіталі імені Альберта Ейнштейна.

Після цього представники лікарні опублікували повідомлення про стан знаменитого футболіста.

"Пацієнт в хорошому стані. Операція пройшла успішно, Пеле вже знаходиться у своїй палаті", - йдеться у заяві.

Інформація про госпіталізацію Пеле з'явилася 3 квітня. Пеле зустрічався з нападаючим французького ПСЖ Килианом Мбаппе в Парижі. Після цього він відчув себе погано і був доставлений в місцеву клініку, де провів кілька днів, після чого полетів до Бразилії.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За останні кілька років 78-річний Пеле неодноразово потрапляв до лікарні через проблеми зі здоров'ям. На жеребкуванні чемпіонату світу в Москві, що відбулася в грудні 2018 року, він знаходився в інвалідному кріслі, оскільки переніс операцію на стегні. А в січні 2018 го його госпіталізували через виснаження організму.

Пеле є єдиним триразовим чемпіоном світу в якості гравця (1958, 1962, 1970). Він став гравцем століття за версією Міжнародної федерації футболу.

Нагадаємо, 78-річний Пеле був доставлений до лікарні з високою температурою і судомами після зустрічі в Парижі з зірковим форвардом ПСЖ і збірної Франції Киліаном Мбаппе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пеле продає свої нагороди

Також Знай.ua писав, Роналду встановив унікальний рекорд у Лізі чемпіонів